KinderkamerlampenKinderkamerlampenKinderkamerlampenKinderkamerlampenKinderkamerlampenKinderkamerlampenKinderkamerlampen

U bevindt zich hier:

Wat onze klanten zeggen

Petra

“Wat zijn wij blij met de mooie lamp. Max moest er eerst even aan wennen maar kijkt nu z'n ogen uit. Hij wil regelmatig naar boven om naar de lamp te kijken.
Sinds lange tijd hebben wij al 3 nachten door kunnen slapen, wat een feestje!
Ook de sleutelhangers erg leuk en goed ontvangen.
Ik zou iedereen aanraden deze investering te doen voor een kind met een slaap probleem.

Als aanvullende tip zou ik u mee kunnen geven, doe er bijvoorbeeld een malletje bij voor het bevestigen, zodat je altijd weet dat de gaten op de juiste plek zitten en misschien is het mogelijk om de lamp te bedienen met een afstandsbediening.

Bedankt voor de goede service en de mooie spullen.

Prettige dag,

Met vriendelijke groeten,

Petra”

Henk van der Zaan

“Vrijdag heeft iemand de lamp opgehangen; staat erg mooi in Tessa haar kamertje; iedereen is onder de indruk………..”

Crista Bergenhenegouwen

“Onze dochter Roxy (3 maanden oud) is nu al helemaal gek op de lamp!”

frank Oudhuis

“Onze zoon is nu 2,5 maand en als we 's nachts zijn luier verschonen kijkt hij gebiologeerd naar de lamp, hij vindt het geweldig! Wij zijn dan ook zeer blij met de lamp. Een aanrader voor iedere babykamer!”

Sanne Swaanen

“Voor onze zoon van 2 jaar een lamp gekocht omdat hij niet alleen durft te gaan slapen. Nu gaat de lamp aan en mogen wij gaan!”

Debbie van Koetje Boe

“Wij hebben in ons kinderdagverblijf Koetje Boe een witte wolk in het slaapzaaltje. De kinderen liggen heerlijk naar de lamp te kijken, en als na een tijdje het twinkelen stopt, gaan ze allemaal heerlijk slapen...

In de speelzaal hebben we een grote oranje bloem aan de muur die de kinderen aan mogen raken. Echt te gek. Kinderen blijven er uren naar kijken, aanraken en doezelen.

Bedankt Kinderkamerlampen.nl”

Kristel

“Opa en oma hebben ons een wolklamp gegeven. Echt prachtig! Ze hebben er foto’s van hunzelf en van ons aangehangen. Zo grappig, als ik haar in bed leg, wijst ze naar de lamp en zegt ze “DA!”. Als ik de lamp laat knipperen wordt ze helemaal blij. Zelf vind ik het mooi dat het glas verkleurd. En Anne en Wouter hebben gelijk, ’s nachts heb ik precies genoeg licht om te kijken hoe het met haar gaat en er hangt meteen een leuke sfeer.”

Johan en Ellis

“Hoi,
Wij hebben de wolk met vliegtuigen daaraan. We zijn er heel blij mee. Succes met het inrichten van je winkel.”

Angelique

“Wij hebben pas de zon gekocht. Prachtig. Luuk vindt hem heel mooi. Elke avond mag hij heel even de vliegtuigjes aanraken en dan leg ik hem in bed, geef hem een kus en laat hem alleen. Hij huilt nooit meer! Super bedankt.”

Anne en Wouter

“Wat een mooie lamp! We zijn er ontzettend blij mee. Wouter brengt Lisa vaak naar bed en gaan dan gezellig samen naar de lampjes kijken. Ze noemt alle kleurtje op die ze ziet. Als de lamp stopt met fonkelen ligt ze al languit te slapen. En Wouter ook!
Als ik ’s nachts nog even naar Lisa ga kijken is het heel prettig binnenkomen, heel sfeervol.”

Ester

“Mijn zoontje Kurt is autistisch en al die prikkels overdag zijn hem al snel te veel. Hij houdt daarom van routine en als hij ‘s avonds na het douchen in zijn bed ligt en naar de fonkellamp kan kijken zie je de spanning gewoon van hem af glijden. Hij voelt er zich precies heel veilig door. Het was een fantastische tip van een medewerker van het Autisme-centrum en onze beste besteding ooit. Kurt is er enorm mee gebaat en misschien is dit wel een goede tip voor andere ouders met 
een kind met autisme of ADHD.”

Familie Neyens

“Bedankt. Wij kennen nu eindelijk weer nachtrust. Wat we ook deden, bedtijd was een regelrechte ramp. Hij stond iedere nacht minstens 10 keer op en kwam dan doodleuk de woonkamer of onze slaapkamer binnen gewandeld. Diep ademhalen en rustig blijven was ons motto, maar niet altijd even gemakkelijk.

Vanaf de eerste dag, of zeg maar eerste nacht, dat jullie lamp hing bleef hij als bij toverslag gewoon in zijn bed liggen. Hij staarde naar de lichtjes tot hij in slaap viel. We horen hem nog wel eens wakker worden, maar dan ziet hij de lamp en valt na een paar minuten weer gewoon in slaap. Wonderbaarlijk!”

Familie van Disseldorp uit Riel

“De lamp hebben we nu zo’n 5 jaar in huis. Onze dochter was 4 jaar toen ze hem kreeg voor haar verjaardag en volgende maand wordt ze 9. Nu zou je denken dat de interesse wel wat zal verzwakken maar dat is geenszins het geval. Vanaf de eerste dag dat hij hing gaan de sterretjes aan nadat ze is ingestopt en gaat slapen. Ze droomt en kijkt naar de flikkering van de lampjes. Het is een prachtig gezicht en het is geen wonder dat deze lamp al jaren bij ons ritueel van slapen hoort. Als ze in de nacht wakker wordt is er een zacht licht. Prachtig met mooie kleuren.

Soms hoor ik haar na een kwartiertje weer uit bed komen. Ja, nu nog steeds. Even de sterretjes opnieuw aanzetten…………

Als ik haar vraag waarom ze zo blij is met de lamp zegt ze dat hij ‘gewoon mooi is en leuk om naar te kijken’, ‘het is zo’n fijn licht mam en ik kan er zo fijn bij in slaap vallen’. Nu is het zo dat wij komend jaar gaan verhuizen en een kleine dame van 9 zou normaal gesproken heel blij zijn met een nieuwe kamer. Als de lamp maar meekan verhuizen is haar opmerking. Dat zegt wat mij betreft voldoende over de ervaringen die zij hiermee heeft.

Wat heerlijk om te horen dat je kind zo’n veilig en vertrouwd en geborgen gevoel heeft thuis. Dat gun je ieder kind toch?

Dan vergeet ze nog te vertellen wat voor een feest het is als vriendinnetjes komen. Die komen allemaal naar haar lamp kijken. Logeren en naar de lamp kijken vinden ze allemaal fantastisch. Soms doet hij dienst als ondersteuning bij een ‘dansfeestje’ op haar kamer. Verkleedpartijtje??? De lamp gaat aan. Heerlijk.

Al met al hebben we door de jaren heen veel plezier gehad van deze geweldige lamp. Hij is heel erg praktisch, gemakkelijk en absoluut een aanwinst”

Familie Hurx uit Geldrop

“Iris was ongeveer 3 jaar oud toen haar kamer werd omgetoverd naar een prinsessenkamer inclusief heel veel roze kleuren en accessoires.
De plafondlamp in de vorm van een bloem in 2 kleuren roze en met heel veel lampjes is toen op haar kamer komen te hangen.

Vanaf de eerste dag dat de lamp er hing nam Iris alle vriendjes en vriendinnetjes (eigenlijk iedereen) mee naar boven om daar met trots haar lamp te laten zien inclusief de vele schitterende lampjes.

Het nachtlampje dat we altijd lieten branden, omdat Iris een hele donkere kamer niet prettig vond, werd prompt van haar kamer verwijderd. Dit is natuurlijk ook vele malen mooier om naar te kijken en het is ook prettig en rustgevend dat na een tijdje de lampjes overgaan naar een zachte schittering.

Inmiddels is Iris 8 jaar oud en is haar kamer opnieuw veranderd maar nu in de kleuren aquablauw en zilver. Helaas kan de roze lamp niet geverfd worden in één van deze kleuren in verband met de vele lampjes dus hangt er in haar kamer tussen al het blauw en zilver een roze bloemenlamp want afscheid nemen van haar lamp kan en wil ze echt niet (en wij eigenlijk ook niet) !!”
Website by Active-Bits